torsdag den 16. april 2009

Noget med Klokker

Jeg har noget med klokker!
Jeg savede toppen af en frønnet Pil satte øskner og klokker på, og lige om lidt skal den hænge ude i vinden og lave haløj.

7 kommentarer:

 1. Wow du er da godt nok blevet kreativ, eller det kan være at du bare ikke altid viser hvad du går og pusler med ;-)) Den ide kan man jo også bruge til at hænge fuglekugler ud på om vinteren.

  SvarSlet
 2. Lige nu hvor jeg river vægge ned, viser jeg ikke hvad jeg laver. Men det hænder at jeg laver ting og sager jeg ikke viser, det ved du.
  Ja, det kunne også være en´ god ide´

  SvarSlet
 3. Det ser flot og rustikt ud...men jeg tror, jeg ville få lidt for megen ringen for ørerne af at have dem hængende. Men flot er det! :-)

  SvarSlet
 4. Folk vil da bare tro at du holder får ;-))

  SvarSlet
 5. Hahahahaha.
  Disse klokker er af messing og har en fin lille glasklokke lyd, men faktum er at det skal næsten storme førend de gir´en lyd fra sig. Det er ikke meget jeg hører til dem, men hyggelige at kikke på.

  Helle. Jeg får en ide!!!

  SvarSlet
 6. Hej Lea!
  Jeg synes det var en rigtig dejlig model "vindharpe" du der har lavet- jeg tror jeg er nødt til at efterligne den- jeg vil nemlig gerne have noget der kun bimler af og til og ikke ved det mindste pust..

  Hvad sker der i dit hjem- bygger du helt om?

  Kærlig hilsen fra Ellen

  SvarSlet
 7. Ja, jeg bygger om. Temmelig kraftig endda, det kommer af jeg vil have et toilet på 1. sal sååå kunne jeg ligeså godt pille hele hjørnet ned så entre, toilet under trappen, trappen, hoveddøren, repos og værelse røg. Nu skal jeg så bare lige have noget ny op :-)

  Og iøvrigt du efterligner bare.

  Fik du mit kort?

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen til mig.