lørdag den 4. februar 2017

Fra Sommer 2016


Jeg har ikke haft så meget tid til strik og lysten har manglet, men lidt har jeg fået afprøvet. Denne sommertrøje har jeg strikket efter et billede. 2 md. har jeg ventet på kanterne lavet sig selv. Men til sidst har jeg indset, at det er spild, hvis jeg ikke lavede den færdig.
Det er DUO fra Sandnes. Meget lækkert.

Den skal kun ha´en knap.

En sjov pude med hønsestrik blev jeg spurgt om, og den tog kun 2 dage så havde jeg strikket stykket færdig og så lige 3 timer til monteringen. "Lad den blive slidt op" 
Jeg har købt stof i US bare fordi jeg synes det var sjovt og syet nederdele efter en ide, og en gammel model. 
Jeg har strikket små ting .
 Her er nu 150 g. hvid bomuld.
 300 g strømpegarn til sjal. 
 Strømpegarn, tiger. Laver fint mønster som ikke gentager sig.
Huen er nu hæklet.
Lille Dip dye.
Nye projekter er dog på vej.

4 kommentarer:

 1. Åh jo du har fået produceret en del trods manglende lyst, synes jeg. Fine ting af forskellig slags. Den skønne pude minder mig om en trøje som jeg strikkede i slutningen af 70-erne - baggrundsfarverne var grønne nuancer med mønstre i forskellige farver ;) Det var godt at du fik kanter på den flotte trøje, så den kan komme i brug - det må have været et stort arbejde at lave den med det smukke mønster?
  God søndag til dig :-)
  Jeg er begyndt at strikke (!) havde ønsket mig sjalet som hedder Skråplan i fødselsdagsgave og nu er jeg igang med et nyt projekt.

  SvarSlet
 2. Jeg vil sige det samme - du har da nået temmelig meget alligevel ☺ Altsammen fine og unikke projekter ☺

  SvarSlet
 3. Hvor har du fået strikket meget. Jeg er heller ikke så flittig på bloggen længere. Men det bliver da til et indlæg indimellem. Kender det med montering, det kan være svært at tage sig sammen til. Jeg er helt forelsket i din pude med hønsestrik, hvor er den flot, farverig og lige til at blive i godt humør af.

  SvarSlet
 4. Godt du fik lavet kanter på den fine Duo-trøje.

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen til mig.