torsdag den 5. december 2013

Min have

 Det er ikke så interessant med et hul i jorden, men nu er det også væk. Klapper mig selv på skulderen.
Tager de sidste roser ind er klar til stormvejr.

5 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor har du knoklet :-) Kan godt forstå du klapper dig selv på skulderen :-) Og så er der jo "kun" et par måneder til det hele begynder igen :-)

  SvarSlet
 2. Hei Lea. Du har vunnet en adventskalendergave i bloggen min:-) Det er sjalsgarn, og jeg skal bare vite om du vil foretrekke garn i to grønne nyanser, eller grått og isblått, eller beige. Også trenger jeg såklart en adresse å sende til. Hvis du får opp min mailadresse via dette innlegget er det fint om du sender meg en mail. Hvis ikke må du gi meg beskjed i bloggen, og så finner vi ut av kommunikasjonen på annen måte.

  PS. Virkelig litt av et stykke arbeid du har lagt ned. Mens vi i Nord-Norge måker snø har dere i Danmark altså enda mulighet til å grave i jorden, det sier litt om de klimatiske forskjellene også!

  SvarSlet
 3. Tusind tak. Jeg skriver mail.
  Ja, vejret er hel fint i DK, ikke mere vinter end højst nødvendigt, til mig.

  SvarSlet
 4. Hei Lea, jeg har ikke fått noen e-post fra deg. Jeg lurer på om det kan skyldes at den e-postadressen jeg er registrert med slutter på c2i.net? I så fall kan det hjelpe å sende til samme adresse men bytte ut det etter alfakrøllen med gmail.com. Hvis ikke må vi prøve å få kontakt på annet vis.

  SvarSlet
 5. Du kan godt klappe dig selv på skulderes, det ser rigtig godt ud. Herligt med roserne, det er meget længe siden jeg klippede mine de sidste.

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen til mig.