søndag den 26. februar 2012

Sneglefart.

 Sneglen på væggen har været en ugen om at flytte sig 20 cm.og ligesom den giver jeg mig god tid inden jeg rykke mig her på bloggen. Men nu kommer foråret nærmer og så kan det være jeg begynder at rører på mig. Jeg var lige tidlig nok ude med river og saksen i januar, jeg blotlagde alle mine juleroser. Men de fleste har klaret frosten trods alt. Vintergækker har ingen problemer med en rask lille flytning, jeg har en hel del og synes det kunne være kønt med nogle i potte og som sagt som gjort. Men jeg kan ikke tage med indendørs, da jeg fyrer i brændeovnen og det er meget tørt inde.
På strikkefronten, har jeg gang i et sjal og mangler en eller anden form for kant på det. Jeg lægger billeder af mine ting ind i albummet. Jeg laver mange småting men synes ikke jeg har så meget at sige om dem. 
Der er flere nye funktioner på bloggen, jeg må se at få lært. Jeg går mod foråret med stor glæde og lyst, til at komme ud.

8 kommentarer:

 1. Det er godt at dine juleroser klarer skærene. Sikke et smart pottestativ du har med de skønne vintergækker.
  Jeg har selv haft lidt svært ved at tage mig sammen og tage billeder i haven, men idag rykkede jeg en del og kom igang med såning af stauder ude i drivhuset. Det var så skønt med en forårsagtig dag:o)

  SvarSlet
 2. Foråret er for alvor på vej , der er nok at glæde sig til :-))

  Knus

  SvarSlet
 3. Lisbeth. Pottestativet har jeg betalt 5kr. for, jeg havde 2 til en start men gav det ene til min mor. Jeg gider godt haven men ikke bloggen. Måske det kommer igen.

  Vilma. Jeg glæder mig! :-))

  SvarSlet
 4. Ja jeg kan tænke mig at du går som løven i buret og venter på at komme ud i din skønne have. Flot stativ til din potter! :-)

  SvarSlet
 5. Det vil jeg ikke sige Helle, lige nu er det meste brunt og trist. Jeg skal til en mindre eksame i næste uge, det optage mig.

  SvarSlet
 6. Hej Lea, så blev jeg lige fast læser, så kommer dine nyheder automatisk :-) ja vejret vår jo super i søndags og nu hvor det bliver marts bliver det jo bare lysere og varmere. Held og lykke med eksamen.

  SvarSlet
 7. En gang imellem er det jo ganske fornuftigt at bevæge sig i snegletempo ;-)

  Kan godt forstå, du glæder dig til varme og forår - det må gerne komme NU :-)

  SvarSlet
 8. du ønskes en god påske fra Sisimiut

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen til mig.