lørdag den 4. juni 2011

Sommer.

I morgen skal jeg spise jodbær af egen avl, jeg hegner dem ind ellers har jeg ingen bær men kun glade solsorte, det er lidt besværligt men jeg gider godt.
Mit bed med Hostas er ved at drukne i hornvioler, så nu venter jeg lidt på de sætter frø og så fjerner jeg alle sammen så det er muligt at se hvad der ellers står i bedet, jeg har de sidste par år sat flere spændende planter ned her.
Jeg har fået af forskellige søde mennesker Geranium og selv tilføjet nogle, men de er svære at få øje på som det er nu.
Men denne blå skal nok komme frem, den deler en fuge med een solhat eller 2. Solhat kan ellers godt stå og se ynkelige ud og få mig at komme med ekstra vand, men dem som skyde op udenfor deres området, får ikke en dråbe og de blomster lige så flot.
Endelig er det lykkes mig at få store Alium til at tage fat, og så skal de selvfølgelig stå alt for tæt sammen. Men jeg har flere på vej, hvilket glæder mig.


Sidst, alle mine skønne valmuer er på vej og det er en fest hver gang de kommer.

6 kommentarer:

 1. Ja jeg forstår godt at du gider uhmmmmm, er dine jordbær ikke meget tidligt på den? Dit bed med hornvioler og hosta ser flot ud, det er så skøn at de sår sig jeg er meget glad for hornvioler:)

  SvarSlet
 2. Du siger bare til hvis du ønsker frø af hornvioler, jeg har sorte og forskellige blå.
  Jordbærerne er Korona, jo de kommer tidligt.

  SvarSlet
 3. Hvor ser din have skøn ud og jordbær af egen avl - MUMS :)

  SvarSlet
 4. Hej Lea!
  Hvor har du mange fine ting i haven! Og jeg har ikke glemt dit dejlige tilbud om aflæggere- :-) men har ikke lige kunnet overskue at få det til at gå op- men måske jeg skulle lave en udflugt ned til dig en dag :-)
  Håber ellers du har det godt?

  SvarSlet
 5. Hej Ellen, jeg skrev til dig på din nye fine blog.

  SvarSlet
 6. hej jeg prøver lige igen at sende dig en hilsen her på bloggen.

  Knus
  Helle

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen til mig.