søndag den 24. april 2011

Hvad tulipaner ikke ved.

Jeg lagde 50 tulipaner her sidste år 10 hvid og 40 sorte jeg tænkte at det ville blive flot! Tulipanerne ved bare ikke jeg faktisk have tænkt, at de skulle blomster på samme tid og ikke med ugers mellemrum.
Andre steder er jeg helt tilfreds med sammensætningen.

5 kommentarer:

 1. Ja der er lige en pointe der, men det bliver flot når de sorte blomstrer. Det nederste bed ser også rigtig godt ud:))

  SvarSlet
 2. Åh for pokker - men set fra den lyse side så kan du istedet nyde tulipanerne længere... dog hver for sig ;-)
  I vores have plantede jeg også en masse det første år vi boede her, men vores havemand (tror han selv at han er) kan simpelthen ikke kende forskel på blomster og ukrudt, hvilket har resulteret i at mange af mine nyudsprunge blomstyer og planter har måtte lade livet.... Og det har kostet hysteriske anfald, på randen til gråd fra min side så nu er det simpelthen (DESVÆRRE) slut med at poste flere penge i haven, medmindre det er til krukkerne.

  Sikke fint det ser ud forøvrigt :-)

  SvarSlet
 3. Jeg griner af de uvorne tulipaner.

  Frk. TingelTangel, jeg har lært mig selv at sætte tydelige mærkerings pinde (grillpinde) hvor jeg har plantet noget, ikke at jeg behøver at huske hvad det er jeg har plantet men kun, at jeg har plantet!
  Mærkeligt nok får jeg sjældent hys anfald over alt det jeg selv gør forkert, eller taber så det går i stykker, for jeg ved jo, at jeg ikke gjorde det med vilje.

  SvarSlet
 4. fatastiske fotos igen Lea :-)) Jeg har ikke forstand på blomster og den slags ting , men jeg nyder dine billeder :-)

  SvarSlet
 5. *SMILER* Lea......det er ikke sådan med de tulipaner - jeg kan sagtens følge din tanke bag, det ville have været smukt - men dog stadig smukt :0)

  Dorthe

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen til mig.