onsdag den 16. februar 2011

Møgvejr


Vorherre bevars!
Og masser af fygesne på loftet, det kunne jeg godt undvære.

10 kommentarer:

 1. Hold da op med sne. Her har vi intet, men her er hundekoldt. Fygesne på loftet høre også fortiden til. Husk nu at få det ned inden det smelter ;-) Jeg ved det af erfaring.

  Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Det har blæst en pelikan det er derfor jeg får sne på loftet. Det er ikke behageligt at rode rundt i rockwool og gamle spindelvæv, men jeg er jo nød til det.
  Når jeg nu var så flittig sidste weekend og fjerne en masse blade fra mine bede, er det alligevel meget godt at sneen dækker, for her er også minus grader.

  SvarSlet
 3. Eja, det er altså lidt flot, men fygesne burde forbydes! Uf, håber at du får has på det...
  Varme hilsener fra Laura ;-)

  SvarSlet
 4. øv øv fygesne er bare ikke sagen, håber du får has på det. Billederne er ellers flotte! Vi har siddet fast på motorvejen idag i ca 2 timer pga. en væltet lastbil, ikke sjovt når vi skulle være på værkstedet med vores bil kl 9 og så komme der ud ve 11 tiden. Men de var så søde at tage den alligevel for os.

  Mange knus
  Helle

  SvarSlet
 5. Øv altså - denne vinter er ikke at spøge med!! Det er surt med fygesne på loftet! Håber ellers du hygger dig indendøre:))

  SvarSlet
 6. Jeg hygger mig indendøre:-)

  SvarSlet
 7. Ja, der er også kommet sne hos os - og det er jeg grundigt træt af! Har vi bare ikke haft nok vinter for i år? Men så kan man jo kikke på dine skønne fotos af dahlia og glæde sig over, at den tid kommer lige om lidt. Håber du får has på fygesneen, for den er ikke til at spøge med.

  SvarSlet
 8. Min personlige snemåler den er ihverttilfælde fyldt. Jeg længes efter mildning i luften men mon ikke det er på vej.
  Det er noget rod med det fygesne, jeg må se at få gjort noget ved det.

  SvarSlet
 9. Øv øv øv med fygesne. Vores vinter er først lige startet, så der går et par måneder mere inden vi kan glæde os til foråret. Håber snart du får forår

  SvarSlet
 10. Og vi kan prale med 4 måneders vinter:-)
  Jeg er bare træt af det i denne omgang og vil gerne se noget andet. Nu har jeg pudset vinduer så når der kommer lidt solskin, har det da muligheden for at komme indenfor.

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen til mig.