onsdag den 3. februar 2010

Indefra.


Efter at have skovlet en masse sne og fodret med margarine, havregryn, hampefrø, æbler og solsikkefrø plus det løse. Kan vi nyde synet, hvilke missekat Mikkel synes er god underholdning her fra hans første paket plads. Og lige nu, får vi en nyt lag af sne.

6 kommentarer:

 1. ja hold da op han nyder da godt nok lige synet ;-)

  Nu må det godt stoppe med al det sne.

  Det har ikke sneet her hos os i dag, men det kan da være at det kommer senere, hvem ved.

  Jeg har ikke knækket nøden med det sjal, syntes det lyder noget mærkeligt.

  SvarSlet
 2. Ja, lidt underholdning er ikke det værste, når nu han ikke rigtigt har lyst til at være ude, han har fået gigt i bagbenene/hoften og så er det ikke sjov længere at rende efter fuglene. Har lige været ude og skrabe sne 1 time og nu vælter det ned igen, jeg kan snart ikke være her for alt det sne.
  Nej, som sagt fatter jeg ikke en dyt m, hvordan det er syet sammen. Nu har jeg fået nyt garn og farven var desværre ikke den rigtige, men jeg finder nok på noget.

  SvarSlet
 3. - det er da næsten så mundvandet løber over på ham- jeg kan forestiller mig at halen ind imellem svinger fra side til side...
  ja man får faktisk brugt nogle armmuskler ved det her skovleri :-) men det ville være fint hvis det bare lå stille og så pænt ud og veje og stier var rene og fine ....

  SvarSlet
 4. Han snakker ret meget når han ser duerne, dem ville han utrolig gerne smage. Det er god underholdning for ham når han stort set er inde i døgndrift.
  Er du ikke ved at pakke? håber ikke du skal overnatte i lufthavnen. God tur til dig.

  SvarSlet
 5. Åh, den lille stakkel, han ser ellers så ung og frisk ud :-) Vores er jo indekatte, men de elsker også at sidde og kikke ud på foderbrættet :-)De kommer dog ud om sommeren - i seler - fordi tre af vores tidligere katte (bla. moren til de to nuværende) blev kørt ihjel lige uden for døren! Så vi passer på dem og forsøger at give dem et spændende liv, trods alt :-)

  SvarSlet
 6. Ja, han er kun 7 år gamle, jeg ser tiden an, hvis han ikke får mere ondt og det kan måske afhjælpes med kosttilskud.
  Jeg læste godt din historie om garn-kurven og hvem der var den rigtige ejere af granlageret:-)
  Jeg synes og så selv at det er hyggeligt med fugle i haven og det må være rygtes fordi her er mere end 40 solsorte i øjeblikket.

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen til mig.