mandag den 23. februar 2009

Striksokker.

Jeg er med på sokke-strikker-holdet.
Samme garn til alle tre par, men resultatet er lidt forskellig. Men før jeg kan strikke sokker har jeg et stort krav, et tog til at kører i, det er ikke nok med en sofa. Nææ udsigten skal være i top
helst et åben landskab, tak.

6 kommentarer:

 1. Jeg har prøvet det samme engang, med et nøgle opal. Strikkede to nøjagtig ens strømper, men med vidt forskelligt udseende. Jeg har stadig ikke regnet ud hvordan det gik for sig :-)

  SvarSlet
 2. Hej Githa.
  Jeg tror noget af hemmeligheden ligger i skiftene strikkefasthed og disse nøgler fra BC er kun 50G. Det ene par har enkel rib de 2 har dob. rib. Men mærkeligt er det, fordi jeg kan ikke se nogle forskel der, hvor jeg forsat med et nyt nøgle og det burde man, hvis er forskel på farveforløbet.

  SvarSlet
 3. Nå så har du måske lige gjort dem færdige her på din sidste togtur. De er super flotte i farverne, og det er da bare sejt at de ser forskellige ud.

  Tak for din mail idag ;-) Ole grinede meget af din kommentar !!!

  SvarSlet
 4. Helle.
  Ja blandt andet, men du ved Helle jeg kører 30min. til og fra job. Hver sok tager mig cirka 4 timer, så 4 arb. dage og en sok er færdig også strikker jeg bare en ny. Meget rart men noget som ikke er så stort at sidde med engang imellem.

  Hils reserve bamsen fra mig.

  SvarSlet
 5. Tak Lea jeg skal hilse igen ;-)

  SvarSlet
 6. hej Lea!
  tak for din lille hilsen, ja her går det over stok og sten- og jeg får ikke skrevet på bloggen pt- men lidt strik bliver det til... vi glæder os til at få en dejlig dag på lørdag- har lige bestilt buket hos blomsterhandleren idag- Dennis insisterede på en brudebuket- jeg er bare meget spændt på hvem der skal bære den , når jeg har to børn med... ti, hi... jeg tror ikke han var klar over hvad de koster.... håber at være lidt mere aktiv på pc'en snart igen- men min netforbindelse til min bærbare er nede pt- så jeg snyder mig til lidt tid på mandens'.. hav det godt derovre øst på..

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen til mig.