torsdag den 11. december 2008

Ombygning


Jeg er ved at få bygget lidt om, og i den forbindelse har jeg haft 3 slags støv kalkstøv, gipsstøv og alm. støv men det lysner nu, jeg er ved at være over den første del.
Jeg har købt en magasin reol i håb om at jeg nu har hylde plads nok, i hvert fald for en stund ☺

Det lykkes at få klædeskabet klemt ind hvor jeg ønsket det, men det holdt hårdt. Hvordan jeg fik sømmet bagpladen på, vil jeg overlade til fantasien, men det var godt at jeg sprang frokosten over den dag, da skabet kun kan trækkes 30 cm. frem p.g.a. loftet er skråt.
Jeg strikker sørme en pind med ujævnemellemrum, og ærmerne til min trøje er færdige. Jeg kommer til at strikke bullen lidt længere, bare sådan 10 - 15 cm!!
Jeg tror på at den bliver færdig og kan sendes som julegave, i år :-)

4 kommentarer:

 1. ej, for en skön reol! tænk så meget den kan rumme!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Jeps, 21 meter × 40cm det opfyldte mit behov for hyldeplads.

  SvarSlet
 3. Skønt med en masse hyldeplads, jeg savner min væg jeg engang havde. Man kan ikke få det hele. 30 cm . . .godt det ikke var mig som skulle sætte den bagplade på, for så havde den ikke fået ret mange søm i.

  Husk lige at få taget et billede af den inden du sender den ud af huset, syntes den var utolig sød.

  SvarSlet
 4. Da det endelig lykkes mig at masse min kæmpe krop om bag ved, kunne jeg jo lige så godt sætte rigligt med søm i. Og ja, der mangler bagplade på et stykke ellers kunne jeg jo ikke komme ud.
  Du kan tror jeg nok skal tage billeder, i dag har jeg klippet (åååhe) og syet lidt, nu mangler jeg kun at strikke halskanten. Det har også varet længe nok.

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen til mig.