lørdag den 20. september 2008

Sensommer.


Hva´er der fløde i mine tilsætnings stoffer?? Kan jeg mon tåle det?
Det må vist være en af de sidste gange, hvor jeg kan ligge og sole mig, sommeren går på hæld og jeg må trække i noget tøj når jeg skal være udendørs. Min klematis har sat blomster anden gang og pynter væggen igen.

Lyserøde Georgina blomster på fuld kraft, sammen med alle de andre, og de er sååå flotte.

5 kommentarer:

 1. Ja sommeren er ved at være slut, men sikke da flot dine blomster stadig stå. Jeg har lige købt en buket georginer hos en vi kender, så jeg nyder dem i fulde drag.

  SvarSlet
 2. Hej Lea

  Sådan, nu skulle min ansøgning til webstrik være på vej.
  Vi har været på ferie i danmark og sverige, så jeg er ikke rigtigt kommet i gang igen.

  Vh
  Frida

  SvarSlet
 3. Guude, hvor dejligt med ferie Frida, jeg troede i holdt ferie på Island? Jeg holder øje med, hvornår du kommer igemmen til webstrik. Jeg selv strikker en pind i ny og næ, jeg har ikke tid til mere på nuværende tidspunkt, men det varer ikke så længe før jeg kan vise lidt frem.

  Helle, jeg sælger ikke mine georgina, jeg forærer dem væk i spandevis!!! Det er en skam du er så langt væk for ellers skulle jeg være der med en stor buket:-)
  Jeg må trækkke i noget kluns for ellers frynser jeg på skyggesiden, men jeg kan stadig nøjes med ærmeløs og korte bukser. Og så er jeg begyndt at vande igen for her er så tørt, og uden vand går det ikke. De sidste år har jeg ventet til nov. med at grave op, det regner jeg med igen i år.

  SvarSlet
 4. Ja Lea, det er en skam at der er så langt imellem os. Men det kan jo være at jeg engang kunne finde på at kigge forbi, kunne være at vi skulle have en strikke eftermiddag engang. Glæder mig til at følge lidt med i dit project med dit hus. Jeg vil også helst kun have bluser på uden ærmer, men det kan godt være at det har noget med alderen at gøre ;-)

  SvarSlet
 5. Ja Helle, den indre varme kommer af sig selv her midt i livet. Du er velkommen til at kikke forbi.

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen til mig.